Menu
Water en Gas

Water & Gas

Loodgietersbedrijf W. Snoei voor aanleggen, aanpassen en uitbreiden van waterleidingen

Een goed functionerend waterleidingnet in uw woning of kantoor is van groot belang. Daarom is het belangrijk om dit door ervaren loodgieters aan te laten leggen. Loodgietersbedrijf W. Snoei is breed inzetbaar voor het aanleggen, aanpassen en uitbreiden van waterleidingen. Maar ook het berekenen, uitbreiden, herstellen of vernieuwen van bestaande waterinstallaties zijn bij ons in goede handen.

Leidingsystemen geïnstalleerd in zowel kunststof als koper

Leidingsystemen worden door Loodgietersbedrijf W. Snoei geïnstalleerd in zowel kunststof als koper. Bij het aanleggen van leidingsystemen houden wij rekening met diverse factoren. De leidingen worden in de juiste afmeting aangelegd zodat onnodige waterverliezen kunnen worden voorkomen. Daarnaast houden wij ook rekening met de waterdruk en de afstand tussen het aantal tappunten.  

Gasleidingen veilig en volgens de geldende voorschriften en normen aangelegd

Gas wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Het is belangrijk dat uw gasinstallatie in goede conditie is zodat u er dagelijks gebruik van kunt maken. Loodgietersbedrijf W. Snoei kan gasleidingen veilig en volgens de geldende voorschriften en normen aanleggen. Wilt u een nieuwe keuken? Moet er een nieuwe gasleiding aangelegd worden voor een gashaard? Of wilt u uw gasleiding verplaatsen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gasinstallatie meten met ons digitale meetapparatuur

Een verkeerd geïnstalleerde gasinstallatie kan problemen opleveren. Ruikt u een vreemde geur of wilt u er zeker van zijn dat uw gasinstallatie op de juiste manier geplaatst is? Laat deze dan keuren. Met ons digitale meetapparatuur kunnen wij eventuele gebreken direct repareren of vervangen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers beschikken over vakmanschap en het juiste materiaal. Door een combinatie met jarenlange ervaring en gebruik van de nieuwste technieken kunt u van een door ons aangelegde installatie zorgeloos genieten. 

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.