Menu
Loodgieter

Loodgieter voor de particuliere sector, renovatie en nieuwbouw

Is het riool, gootsteen of WC verstopt? Een goed werkend riool is van belang. Heeft u een loodgieter nodig om uw ontstoppingsproblemen te verhelpen? Schakel dan de hulp van Loodgietersbedrijf W. Snoei in. Loodgietersbedrijf W. Snoei is een erkende en gespecialiseerde loodgieter die al jaren werkzaam is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend riool is om prettig te kunnen wonen en werken. Wanneer u te kampen heeft met verstoppingen kan dit nadelige gevolgen hebben. Heeft u last van stank? Neem contact op met dé loodgieter. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud, renovatie, reparatie en ontstoppen. Daarnaast kunt u onze loodgieter inschakelen voor rookdetectie en camera inspectie.

Technieken

Wanneer uw toilet verstopt raakt kan dit een lastig karwei zijn om zelf op te lossen. Voor een groot deel hangt dit af van waar en op welke manier de riolering verstopt zit. Wanneer u te kampen heeft met problemen met het riool kunnen wij door middel van rioolinspectie onderzoeken wat de oorzaak is. Met behulp van camera’s en/of laserapparatuur kunnen de volgende dingen worden gemeten:

  • Dikte leidingen
  • Verstoppingen
  • Stankoverlast
  • Breuken
  • Scheuren
  • Verzakkingen

Als de riolering blootgelegd moet worden kan dit tijd in beslag nemen. Gelukkig beschikt onze loodgieter over extra technieken. Door gebruik te maken van bepaalde technieken kunnen we gemakkelijk en snel verstoppingen oplossen zonder dat de hele vloer eruit moet. Afhankelijk van de rioleringssituatie zetten wij de juiste techniek in. De loodgieter van ons bedrijf bespreekt dit altijd met u. Laat u informeren door Snoei, check de website voor de contactmogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
Loodgieter voor de particuliere sector, renovatie en nieuwbouw
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.