Menu
Sanitair

Sanitair

Wanneer u comfortabel wilt wonen is het sanitair in uw woning een belangrijk onderdeel. De badkamer is niet alleen een ruimte waar u kunt douchen, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen. Als erkende installateur is Loodgietersbedrijf W. Snoei ook specialist in het uitvoeren van werkzaamheden gericht op het plaatsen of vervangen van sanitair. Wij leveren complete badkamer inrichting, verzorgen de installatie en vervangen sanitair.

Levering sanitair

Sanitair dient een lange tijd mee te gaan. Het uitkiezen van een toilet, douche en wastafel die niet alleen functioneel is, maar ook zorgt voor design. Van eenvoudig tot luxueus, bij Loodgietersbedrijf W. Snoei vindt u altijd wat u zoekt. Rekening houdend met de capaciteiten van warmwatervoorziening en uw wensen, vinden wij bij onze leveranciers een passend ontwerp.

Installatie sanitair

Na het uitkiezen van uw droom badkamer zorgen wij voor perfecte montage en goede afwerking. U kunt de volledige inrichting door ons laten verzorgen, te denken aan:

  • Wastafel
  • Toilet
  • Douche
  • Bad
  • Kranen
  • Accessoires

Wij weten wat u verwacht van een badkamer. Persoonlijke wensen, vorm, functionaliteit en design voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vervangen sanitair

Heeft u plannen om uw badkamer of toilet te vernieuwen? Wij verzorgen zowel het aanleggen van het leidingwerk als het plaatsen van het nieuwe sanitair. Daarbij heeft u één aanspreekpunt en kunt u profiteren van deskundige begeleiding.

Geef aan wat uw wensen zijn en Loodgietersbedrijf W. Snoei voorziet u van advies over de indeling en samenstelling van uw sanitair. 

 

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.