Menu
Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie

Een gezond binnenklimaat in uw woning. Met mechanische installatie kan Loodgietersbedrijf W. Snoei dit creëren. Bij mechanische ventilatie in uw huis is het belangrijk dat de stoffen en het vocht uit de woning verdwijnen. Nooit meer in de winter uw raam open hoeven zetten? Voor een goede gezondheid is dagelijkse ventilatie nodig. Daarnaast bespaart u in uw eigen portemonnee.

Wat is Mechanische ventilatie

Met een speciale ventilator wordt er lucht uit uw woning gezogen op de volgende plekken:

  • Keuken
  • Badkamer
  • Toilet
  • Berging

Daarnaast wordt er lucht van buiten via ventilatieroosters of kiepramen aangezogen. Door deze gebalanceerde ventilatie heeft u altijd verse lucht in huis.

Vakkundig aangelegd

Mechanische installatie zorgt alleen voor gezonde schone lucht in huis als dit op de juiste manier wordt aangelegd. Loodgietersbedrijf W. Snoei garandeert u een goede installatie die energiezuinig is en bijdraagt aan een beter milieu. Onze specialisten beschikken over de benodigde certificering, kennis en ervaring om dit planmatig te installeren.

Verhoog uw woon –werkplezier en kies voor ventilatie. Wij adviseren u graag welk systeem het best bij uw project past en voeren het totaal concept uit: van levering tot montage. 

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.