Menu
home tekst

Welkom bij Erkend Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.

Erkend loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. is een landelijk erkend gas-, waterfitters- en loodgietersbedrijf, gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Wij zijn actief in de:

  • particuliere sector
  • renovatie
  • nieuwbouw

Op deze website krijgt u een indruk van de werkzaamheden welke wij voor u kunnen uitvoeren, kijkt u eens rustig rond op de diverse pagina's en neem vrijblijvend contact op indien wij voor u een mogelijke offerte kunnen uitwerken.

Periodieke keuringen en onderhoudscontracten bij Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.

Naast het uitvoeren van de werkzaamheden bieden wij u ook periodieke keuringen en onderhoudscontracten. Onderhoudscontracten op CV installaties kunnen wij uitsluitend accepteren na inspectie van de CV Installatie.

Voor onze actuele aanbiedingen, acties en overig bedrijfsnieuws attenderen wij u op onze Facebook en Twitter pagina,

Let op: Uneto-VNI is recentelijk verder gegaan onder de naam Techniek Nederland. 

Erkend Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
cv-installatie-w-snoei
CV installaties

Loodgietersbedrijf W. Snoei is actief in het leveren, plaatsen, onderhouden en repareren van CV installaties. Met onze diensten staan wij garant voor jarenlange betrouwbare verwarming

Ga naar CV installaties
Gas-en-water-w-snoei-bv
Water & Gas

Onze medewerkers beschikken over vakmanschap en het juiste materiaal. Door een combinatie met jarenlange ervaring en gebruik van de nieuwste technieken kunt u van een door ons aangelegde installatie zorgeloos genieten

Ga naar Water & Gas
zink-loodwerk-w-snoei-bv
Zink & Loodwerk

Wilt u het loodwerk rondom uw raamkozijn laten vervangen? Is het zinkwerk rondom uw dakvlak niet meer representatief? Loodgietersbedrijf W. Snoei is ervaren in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot zink & loodwerk.

Ga naar Zink & Loodwerk
rioolwerk-w-snoei-bv
Rioolwerk

Een goed functionerend riool is van belang voor een prettige werk en woonomgeving. Verstoppingen en stank kunnen voor veel overlast zorgen. Laat daarom de aanleg van uw riolering door een vakkundige loodgieter verzorgen.

Ga naar Rioolwerk
dakwerk-w-snoei-bv
Dakwerk

Is uw woning toe aan een nieuwe dakbedekking? Het herstellen van uw dak of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking is bij Loodgietersbedrijf W. Snoei in goede handen.

Ga naar Dakwerk
sanitair-w-snoei-bv
Sanitair

Wanneer u comfortabel wilt wonen is het sanitair in uw woning een belangrijk onderdeel. De badkamer is niet alleen een ruimte waar u kunt douchen, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen.

Ga naar Sanitair
mechanische-ventilatie-w-snoei-bv
Mechanische ventilatie

Een gezond binnenklimaat in uw woning. Met mechanische installatie kan Loodgietersbedrijf W. Snoei dit creeren. Bij mechanische ventilatie in uw huis is het belangrijk dat de stoffen en het vocht uit de woning verdwijnen.

Ga naar Mechanische ventilatie
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.