Menu
Dakwerk

Dakwerk / Dakbedekkingen

Is uw woning toe aan een nieuwe dakbedekking? Het herstellen van uw dak of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking is bij Loodgietersbedrijf  W. Snoei in goede handen. Samen met u kijken wij naar de meest efficiënte oplossing passend bij uw situatie. U heeft ruime keuze uit diverse afdekkingsmaterialen. Gaat uw voorkeur uit naar bitumineuze dakbedekking, afgewerkt met zinken deklijsten? Wij adviseren graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Diensten

Door onze ervaring en vakmanschap waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van:

  • Dakbedekking vervangen
  • Dakbedekking aanbrengen
  • Lekkages herstellen
  • Randafwerking
  • Hemelwaterafvoer

Dak lekkage

Lekkage door uw dak kan vervelende bijwerkingen vertonen. Kringen op het plafond, vlekken op de muur, water in uw woning en loskomend behang. Schakel direct de vakmannen van Loodgietersbedrijf W. Snoei in. Wij komen direct bij u langs om de oorzaak van de lekkage op te sporen en het probleem te verhelpen. Heeft u een scheur in uw dak? Last van los zittende dakgoot of dakpannen? Er zijn diverse oorzaken voor lekkage. Wij repareren en herstellen zowel platte als schuine daken, in zink, bitumen, leien en met pannen bedekking.

Onderhoud daken / dakbedekking

Als u het risico van lekkage wilt voorkomen is het plegen van preventief onderhoud aan uw dak van groot belang. Wanneer wij het onderhoud voor u uit mogen voeren, controleren wij uw dak op beschadigingen. Daarnaast verwijderen wij het blad uit de goten. Na onze werkzaamheden zorgen wij voor het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.

Wilt u een compleet overzicht dan onze dak producten en/of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gebruiken alleen materialen van A-kwaliteit waardoor u verzekerd bent van jaren plezier.

Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.
Nieuws Tekst
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V. logo
Loodgietersbedrijf W. Snoei B.V.